Anunțuri|

Având în vedere instituirea stării de urgență pe teritoriul României, prin decret prezidențial, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș anunță suspendarea evenimentelor și activităților în intervalul 16 martie-16 aprilie 2020, cu posibilitate de prelungire.

În acest interval, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș va sprijini activitatea Comitetului de Urgență de pe lângă Primăria Municipiului Sebeș, asigurând partea de comunicare și diseminare a deciziilor/măsurilor impuse pentru prevenirea extinderii contaminării cu virusul COVID-19 (Coronavirus).

Totodată, reamintim faptul că Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, Muzeul Municipal „Lucian Blaga” Sebeș, respectiv Casa Memorială „Lucian Blaga” Sebeș, instituții ce funcționează în cadrul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, și-au suspendat activitatea cu publicul.

Pentru informații toți cetățenii pot apela, în mod gratuit, linia de Telverde, la numărul 0800 800 358, pentru a obține informații despre virusul COVID-19 (Coronavirus), cu precizarea că acesta nu este un număr de urgență, ci un număr de informare. Cetățenii Municipiului Sebeș au la dispoziție și numărul scurt al Poliției Locale Sebeș 0358919. În cazul apariției simptomelor contaminării cu virusul COVID-19 (Coronavirus) se va apela linia de urgență 112.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window