Anunțuri, Comunicate evenimente|

O vară cu poVești minunate!
Începe BIBLIOTECA DE VACANȚĂ, ediția a VIII-a, la Sebeș!

Cărțile sunt superputerea copiilor!

Copiii interpretează lumea într-un mod magic, astfel că ne vom bucura împreună și în acest an de povești cu puteri nebănuite la „Biblioteca de Vacanţă”!!!

Primăria Municipiului Sebeș, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, organizează, în perioada 26 iunie – 5 iulie 2024, BIBLIOTECA DE VACANȚĂ (ediția a VIII-a) cel mai iubit program estival dedicat copiilor înscriși la bibliotecă, cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani. Acesta a devenit tradiție anuală, contribuind la dezvoltarea unei comunități de cititori pasionați.

Cu bucurie și nerăbdare, dăm start unor noi aventuri în lumea cărților, cu povești nemaipovestite, filme educative și jocuri interesante, de luni până vineri, între orele 10.30 și 12.00. Ne vom întâlni în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș și în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș. Activitățile variate pe care le-am pregătit sunt menite să cultive dragostea pentru lectură în rândul copiilor și pe perioada vacanței de vară.

Un aspect unic al programului îl reprezintă implicarea biblio-voluntarilor – tineri dedicați și pasionați de lectură, cadre didactice, părinți inimoși și bunici răbdători, care joacă un rol esențial în derularea activităților propuse.

Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș,  bd. Lucian Blaga, nr. 45, tel. 0258/732848, în perioada 17 21 iunie 2024!

Numărul de locuri este limitat!

Vă invităm să alegeți bucuria poveștilor și o supervacanță de neuitat, alături de noi, la BIBLIOTECĂ!

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window