Anunțuri, Comunicate evenimente|

SĂRBĂTOAREA COPIILOR, LA SEBEȘ: PLINĂ DE AVENTURĂ ȘI CULOARE

Copiii de la Sebeș au avut parte de o zi însorită, cu zâmbete și bucurii, o zi în care au fost sărbătoriți și le-au fost pregătite o serie de surprize. Parcul Tineretului a fost „invadat” de micii ciclo-aventurieri, dornici să parcurgă traseul care le-a fost pregătit de Asociația „CicloAventura”, care îi îndeamnă să aleagă mișcarea în aer liber. Nu au lipsit nici muzica, nici voia bună. Au susținut un recital copiii de la Școala de muzică „DoReMi” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, dar și îndrăgita Fanfară din Petrești. Copiii au primit și salutul cavalerilor de Muhlbach. De asemenea, pompierii, echipajele de la ambulanța socială, polițiștii și jandarmii au sărbătorit alături de copii și le-au prezentat echipamentele din dotare.

La Liceul Tehnologic, acolo unde poate fi vizitată expoziția „Creierul uman” (până în data de 7 iunie), au avut loc ateliere de robotică.

Duminică, 2 iunie, la ora 10.00, la Râpa Roșie, copiii sunt invitată să participe la atelierul de aeromodele din cadrul evenimentului „Fun to fly”, iar de la ora 12.00 vor fi organizate ultimele ateliere de robotică la noul Liceul Tehnologic din Sebeș.

La mulți ani, tuturor copiilor!

Organizatorii evenimentului de 1 Iunie sunt Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu o serie de asociații locale.

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window