Anunțuri, Comunicate evenimente|

„SEBEȘUL ÎN CULORI”, EXPOZIȚIE DE ARTĂ PLASTICĂ, ÎN GRĂDINA MUZEULUI MUNICIPAL „IOAN RAICA” SEBEȘ

Duminică, 20 august 2023, începând cu ora 10.00, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș va avea loc vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției de artă plastică „Sebeșul în culori”.

Au răspuns invitației lansate de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș pictorii: Eugen Măcinic, Aurel Sârbu, Voicu Preja, Dorică Susan, Ilie Tomescu, Elena Anghel, Dan Popescu, Marieta Constantin, Nelica Duiculete, Corina Corpodean, Camelia Zurman, Liana Mihai și Ioan Fulea care vor prezenta publicului lucrări în care au imortalizat frumuseți ale orașului, dar și din împrejurimi, precum și naturi statice. Acestea, realizate în tehnicile acuarelă, pastel și ulei pe pânză, au ca teme clădiri și ansambluri urbane reprezentative din Sebeș, precum și peisaje și scene de gen, la care se adaugă și icoana.  

Vă invităm să participați la vernisajul din grădina muzeului municipal pentru a ne bucura de frumusețea lor, împreună cu artiștii plastici care le-au creat, și să ne cunoaștem mai bine, să fim o comunitate unită și să aducem împreună „Armonii în Sebeș”!

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window