Comunicate evenimente|

În onoarea celor mai mici cetățeni ai Sebeșului, Fanfara din Petrești (juniorii și seniorii fanfarei), precum și Ordinul Scutierilor de Muhlbach vor avea primele ieșiri publice din acest an, în Parcul Tineretului, începând cu ora 18.00. Fanfara își va continua periplul muzical, după ora 18.45, în cartierul Mihail Kogălniceanu și în Petrești, în jurul orei 19.30.  

Devenită o tradiție locală, tombola dedicată zilei de 1 iunie, va fi organizată și în acest an, la Sebeș, de Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga”, cu scopul de a oferi un eveniment recreativ dedicat tuturor copiilor municipiului. Premiile sunt oferite de sponsorii și partenerii oficiali ai evenimentului și vor consta în biciclete și articole sportive. Pentru evitarea aglomerației și pentru respectarea tuturor măsurilor de protecție anti-Covid, tombola va fi organizată on-line, începând cu ora 11.00 și va fi transmisă în direct pe paginile web ale instituțiilor organizatoare (www.primariasebes.rowww.cclbsebes.ro), precum și în social-media (paginile de facebook Dorin Nistor-Primar, Primăria Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș).

LA MULȚI ANI, TUTUROR COPIILOR!

PROGRAMUL ZILEI DE 1 IUNIE, LA SEBEȘ

Ora 11.00 – „TOMBOLA COPIILOR”, EVENIMENT ONLINE

Transmisiune în direct pe paginile web www.primariasebes.rowww.cclbsebes.ro și în social-media, pe paginile de Facebook Dorin Nistor-Primar, Primăria Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș

Ora 18.00 – Parcul Tineretului din Sebeș:

FANFARA DIN PETREȘTI

Animatori

Ora 18.30 – Parcul Tineretului din Sebeș:

ORDINUL CAVALERILOR DE MUHLBACH

Important: Fanfara din Petrești va face o călătorie muzicală în cartierul M. Kogălniceanu în jurul orei 18.45, precum și în Petrești, în jurul orei 19.30.

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window