Anunțuri, Comunicate evenimente|

20-21 MAI, LA SEBEȘ: ZILELE TEATRULUI PENTRU COPII „LUCIAN BLAGA”

Luna mai este o perioadă generoasă în evenimente cultural-educative la Sebeș. Nu s-au stins încă ecourile celei de-a 43-a ediții a Festivalului Internațional „Lucian Blaga”, și iată că noi manifestări sunt aduse în atenția publicului. Printre acestea, evenimente recreative destinate copiilor și tinerilor. În parteneriat cu Clubul Copiilor Sebeș și cu Palatul Copiilor Alba Iulia, Municipiul Sebeș susține organizarea Zilelor teatrului pentru copii „Lucian Blaga”, în perioada 20-21 mai 2023, în sala de evenimente a Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș.

Festivalul național Zilele teatrului pentru copii „Lucian Blaga” are o structură competițională cu trei categorii de vârstă, adresându-se copiilor de nivel primar, gimnazial și liceal și reunește pe scena Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș un număr de 11 trupe din țară, constituite din aproximativ 150 de elevi, alături de profesori coordonatori. Festivalul își propune să creeze o legătură cu totul aparte între public și micii artiști, promovând spiritul de corectitudine, competiție, prietenie și fair-play în contextul întrecerilor dintre valori. Participanții sunt din județele: Satu-Mare, Sibiu, Cluj, Brașov, Arad, Vâlcea, Hunedoara, Dolj, Gorj, Alba.

Sâmbătă, între orele 10.00 – 13.30 și 15.30 – 19.30, publicul va avea parte de un veritabil maraton de reprezentații artistice, iar duminică, începând cu ora 09.00, va fi organizată festivitatea de premiere.

Organizatorii evenimentului sunt: Palatul Copiilor Alba Iulia, Clubul Copiilor Sebeș, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Inspectoratul Școlar Județean Alba.

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window