Anunțuri, Comunicate evenimente|

LA SEBEȘ, COPIII AU ÎNTÂMPINAT PRIMĂVARA CU MĂRȚIȘOARE CONFECȚIONATE DE EI

Târgul de mărțișoare de la Sebeș, aflat la cea de-a șasea ediție, s-a bucurat din nou de succes. Miercuri, 1 martie 2023, începând cu ora 12:00, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș a organizat tradiționala manifestare menită să vestească sosirea primăverii.

Atmosfera a fost colorată cu momente artistice oferite de Școala de Muzică „DoReMi”, actorii trupelor de teatru „Pied Piper” & „Gepetto” și de Clubul Copiilor Sebeș.

Evenimentul s-a bucurat de parteneriatul tuturor instituțiilor școlare care funcționează pe raza Municipiului Sebeș, precum și de colaborarea cu o serie de școli și grădinițe din zonă: Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, Liceul Tehnologic Sebeș, Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș, Liceul German Sebeș, Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Sebeș, Școala Gimnazială din Petrești, Grădinița „Mirela”, Grădinița „Heidi”, Clubul Copiilor Sebeș și Școala Gimnazială Săsciori – care a adus mărțișoare confecționate de grădinițele cu program normal din Sebeșel, Răchita, Săsciori, Loman și Căpâlna. A participat, de asemenea, Direcția de Asistență Socială Sebeș, prin Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilități și Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități.

Primarul Dorin Nistor a oferit mărțișoare, alături de copiii participanți.

„Împletim firul roșu, cu cel alb, legăm cu gândul senin și vă trimitem urări de bine. Mulțumim tuturor participanților!”

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window