Anunțuri, Comunicate evenimente|

Devenită o tradiție locală, tombola dedicată zilei de 1 iunie, va fi organizată și în acest an, la Sebeș, de primărie și Centrul Cultural „Lucian Blaga”, cu scopul de a oferi un eveniment recreativ dedicat tuturor copiilor municipiului. Premiile vor fi oferite de sponsorii și partenerii oficiali ai evenimentului și vor consta în biciclete și articole sportive.

Tombola este deschisă tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 0 – 18 ani, care locuiesc în Municipiul Sebeș – Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești și/sau sunt înscriși într-o instituție de învățământ publică sau privată de pe raza unității – administrativ teritoriale a Municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești).

Iată cum se efectuează ÎNSCRIERILE:

  1. Toți copiii care frecventează o instituție de învățământ publică sau privată de pe raza unității – administrativ teritoriale a Municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești) vor fi înscriși la tombolă de unitatea de învățământ (care va solicita acordul părinților, în acest sens).
  2. Copiii care nu frecventează o instituție de învățământ publică sau privată de pe raza unității – administrativ teritoriale a Municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești), cu vârste cuprinse între 0 –18 ani, dar care au domiciliul pe raza Municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești), se pot înscrie la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga”, situat în Sebeș, bulevardul Lucian Blaga nr. 45, începând de luni, 24 mai 2021, până vineri, 28 mai 2021, în intervalul orar 10.00-14.00. Informații la numărul de telefon: 0372-930929. Important: va fi solicitată dovada domiciliului și a vârstei.

Important: un copil se va înscrie o singură dată la tombolă!

Lista cu toți cei înscriși va fi afișată pe site-ul Primăriei Municipiului Sebeș, www.primariasebes.ro, și pe site-ul Centrului Cultural „L. Blaga” Sebeș, www.cclbsebes.ro, luni, 31 mai 2021. Numerele criterii din lista înscrierilor vor reprezenta și numerele biletelor de tombolă.

Câștigătorii vor fi stabiliți prin tragere la sorți, în cadrul unui eveniment, care va avea loc marți, 1 iunie 2021, ora 11.00 și va fi transmis în direct pe site-ul www.primariasebes.ro, precum și pe toate rețele de socializare ale instituțiilor organizatoare: facebook oficial Dorin Nistor – Primar, Primăria Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș. Lista cuprinzând câștigătorii va fi afișată pe paginile web și pe cele de socializare indicate mai sus; de asemenea va fi comunicată presei.

Mult noroc tuturor copiilor!

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window