PROIECTE IMPLEMENTATE

În ultima perioadă, Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș a fost partener al altor instituții, dar a și implementat propriile sale proiecte culturale și științifice. 

Aceste forme de finanțare a activităților culturale și a cercetării științifice reprezintă bune oportunități pentru muzeele românești pentru a-și dezvolta patrimoniul, pentru a-l conserva și a-l păstra în condiții optime și, mai ales, pentru a-l valorifica cât mai eficient în beneficiul publicului vizitator.

Fondurile obținute de la instituțiile care au finanțat aceste activități cultural-științifice, cele obținute din sponsorizări, precum și cele provenind de la autoritățile care finanțează muzeele au reprezentat bune oportunități pentru popularizarea unor colecții sau a unor bunuri  culturale și pentru conservarea lor, toate activitățile derulate în cadrul acestor proiecte încheindu-se cu organizarea unor expoziții și cu publicarea unor lucrări științifice de tipul cataloagelor sau a repertoriilor.

Din anul 2017 și până în prezent, Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș a implementat, în calitate de instituție organizatoare, următoarele proiecte culturale:

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window